Certificaat-Leefstijlcoach Leefstijlcoach diploma behaalt

Het is weer een hele tijd geleden dat ik iets gepost heb op via deze site. Ik heb echter niet stilgezeten hoor. Ik heb een opleiding tot leefstijlcoach gedaan aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen de Han. Uiteraard met als doel om mensen met leefstijlgerelateerde problemen te ondersteunen  bij het verbeteren van hun gezondheid door leefstijlaanpassingen in plaats van medicatie.

Na eerst mijn eigen diabetes en obesitas en PTSS gerelateerde klachten zoals angsten en depressie te hebben overwonnen, heb ik mijn methode steeds verder verbeterd door middel van zelfstudie. De door mij ontwikkelde methode heb is daarna succesvol toegepast door mensen in mijn directe omgeving maar ook in mijn virtuele omgeving meestal via Facebook.

Nu begin definitief aan een nieuwe stap in mijn leven. Ik merk dat het ook mij gelukkig maakt als ik anderen kan helpen hun gezondheid en geluk weer te hervinden. Daarom ga ik mij vestigen als leefstijlcoach en ben ik nu bezig mijn nieuwe website hier voor op te zetten.