Zoals jullie inmiddels wel begrepen heb ben ik een man met een missie. Mijn doel is om meer mensen kennis te laten maken van de vele gezondheidsvoordelen die je kan hebben met het ketogeen dieet.

Dit probeer ik te realiseren door erg actief te zijn onder andere via de sociale media. Toen ik in juni 2015 met het ketogeen dieet begon merkte ik al heel snel dat dit mijn gezondheid enorm verbeterde en ik ben dan ook al in juli 2015 begonnen met de Facebook groep LowCarb in Lowlands.

Facebook

Via deze Facebook groep verzamel ik nieuws en wetenswaardigheden over het Low Carb / Ketogeen dieet. Dus wil je op de hoogte blijven van nieuws op dit gebied Like dan die pagina en de berichten die er komen. Zo blijven ze ook verschijnen op je tijdlijn in Facebook.

YouTube

Ik heb een YouTube afspeellijst waar video’s opzet die ik interessant vond klik hier om deze lijst te bekijken. Als je al die filmpjes hebt bekeken dan ben je wel een Low Carb / Keto expert denk ik.

Facebook pagina

Nieuws en actualiteiten over het Low Carb / Ketogeen dieet. Like deze pagina om het nieuws te volgen.

YouTube afspeellijst

Op deze YouTube playlist vind je een grote hoeveelheid filmpjes die ik interessant vind op het gebied van gezondheid en voeding.

Volgen op Twitter

Ook ben ik actief op Twitter. Dus als je wilt weten wat ik zoal Tweet volg me dan.

Universiteit-Maastrich-Presentatie-web Low Carb in Lowlands sociaal actief

Lezingen en presentaties.

Ik ben niet alleen actief via de sociale media maar ik geef ook lezingen in het land. Bij Real Food Restaurant Andersom heb ik een presentatie gegeven bij de start van hun cursus ketogeen koken. Bij de Universiteit van Maastricht een lezing tijdens het door studenten georganiseerde symposium over welvaartsziektes. Ook treed ik op als ervaringsdeskundige bij het project keer diabetes om van het Anna ziekenhuis in Geldrop.

Wil je dat ik een presentatie / lezing bezorg neem dan contact met me op via het contactformulier.

 

2 Reacties

 1. 45f2eb903cc08afb38e302b0b4477adf?s=80&d=wavatar&r=g Low Carb in Lowlands sociaal actief

  Hoi Wim, op de pagina “Low Carb in Lowlands sociaal actief” verwijst de groet F niet naar Facebook maar naar YouTube.

  Antwoord
  • 8a74e2a4e9533b97089cd5671708cee8?s=80&d=wavatar&r=g Low Carb in Lowlands sociaal actief

   Bedankt Kees. Ik heb het aangepast! Groet. Wim

   Antwoord

Ik stel jou mening zeer op prijs. Plaats deze hier.