Vandaag was de bekroning op anderhalf jaar studeren en bloggen over het ketogeen dieet. Ik mocht een presentatie geven in het St. Anna ziekenhuis in Geldrop voor hun Keer Diabetes Om project. Het was geweldig om voor zo een grote groep ziektegenoten mijn verhaal te mogen delen en hun respons was hartverwarmend. Ik wil Hans van Kuijk Sportarts en mede – initiatief nemer van dit project hartelijk bedanken voor deze gelegenheid om mijn droom om anderen te helpen te realiseren.

Ontzettend veel deelnemers hebben zich na afloop aangemeld om deel te nemen aan dit baanbrekende project van het St. Anna Ziekenhuis waarbij de nadruk ligt op leefstijl aanpassingen in plaats van medicatie. Ik hoop dat vele deelnemers dezelfde resultaten mogen behalen zoals ik die hiermee heb behaalt.

HbA1c-tot-en-met-oktober-2016-nederlands Keer Diabetes Om Sint Anna Ziekenhuis Geldrop

social-media-foto Keer Diabetes Om Sint Anna Ziekenhuis Geldrop

Facebook Steungroep.

Ik heb een besloten Facebook groep opgericht voor de deelnemers aan deze presentatie waar ik voor iedereen beschikbaar ben voor alle vragen die hierover  zeker nog zullen komen. Waarom een Facebook groep? Ik denk dat het makkelijker is voor de mensen om ook antwoorden op vragen van anderen terug te kunnen lezen. Maar mochten mensen bepaalde vragen liever privé stellen dan kan dit natuurlijk want iedereen daar aanwezig heeft ook mijn visite kaartje ontvangen dus ze kunnen me ook mailen of via onderstaand reactie formulier mij bereiken. Ook kan je vragen of opmerkingen kwijt onder aan dit bericht.

0 reacties

Ik stel jou mening zeer op prijs. Plaats deze hier.

Stuur mijn een privé bericht

8 + 6 =